Har egentligen inget speciellt att skriva men kände ändå att jag borde skriva lite. Veckan har rullat på och gått riktigt fort! Så snart är det sportlov. Men längtar förstås mest till sommarlovet! Värmen, sovmornar, sena kvällar med vännerna, sova i skogen, bada, sola och en massa underbara saker. Älskar sommaren! Imorgon är det nån minnes dag för förintelsen. Så ska lyssna när någon berättar om andra världskriget (en som överlevt) så får se om det berör.

Imorgon ska jag dessutom till min kusin Frida :D Och sen på lördan så fyller pappa år. Då kommer grannarna och firar. Och med grannar kommer då förstås Kasper och Pontus! :D Och på söndag hoppas jag det blir att träffa Emma, Erica och Krillan och ha minijul. Minijul skapligt sent...men bättre sent än aldrig!

Jag sörjer fortfarande min ipod som jag inte fått tillbaka trots att det gått över två veckor nu! Vill ha min älskling

Nu sitter jag bara och skriver detta och lyssnar på Slipknot. Tror jag ska kolla på film snart? Lite mysigt så där :) Men på söndag hoppas jag att jag orkar lägga över bilder från kameran till datan så jag kan lägga ut här. Både från pappas födelsedag och så har jag ritat en ny bild (grafitti typ) som jag faktiskt blev riktigt nöjd över!

Men innan dess får ni nöja er med den här bilden: Det är jag min bror Casper efter att vi var med och spelade in trailern till den svenska zombie filmen Zon 261. Den ska komma ut i år så den ska jag helt klart se! :D För de som undrar så spelades filmen in i Hälleforsnäs. De valde det stället för att då behövde de inte bygga nån slags scen för att det ska se sunket och övergivet ut...Hälleforsnäs är redan sunket och övergivet...Men det var väldigt intressant att få vara med! Vi fick springa med en sten i skon så att vi haltade och de datagjorda såren är riktigt bra. Kan tyvärr inte lägga upp trailern här på bloggen då jag faktiskt inte vet hur man gör...men tryck på länken så hoppas jag den kommer upp :) http://www.youtube.com/watch?v=_TPayg8bgGw Ha det så bra alla zombies där ute!