Efter ytterligare en skön vårdag sitter jag nu åter igen vid datan och kollar på "zombie make up tutorials". Tänkte länka lite olika grejer jag funderar på att göra till Stockholm zombie walk =) Den här videon är hur man kan göra ett stort, långt och öppet sår: http://www.youtube.com/watch?v=1OCKf1LV0Zw&feature=related. Här en kille som drar upp skinnet under ögat med ett blixtlås: http://www.youtube.com/watch?v=8AOEjCwM18k&feature=related. Den här en klar favorit! Sminka så man ser skelettet i handen. Lägger du "skelettet" rätt och rör fingrarna ser det riktigt coolt ut: http://www.youtube.com/watch?v=RdywQKseeEE. En till favorit där man sminkar så man ser dina tänder där du egentligen borde ha en kind ;): http://www.youtube.com/watch?v=rkqOI17X4Js. Det är de jag fastnat för hitills men kommer antagligen hitta fler saker att göra. Känner att jag kommer behöva köpa in en massa saker till alla sår! Men det är det värt :D Flyttade runt lite möbler på mitt rum igår så jag kunde göra en liten hörna till just mina smink grejer jag använder mej av när jag gör sår. Så förhoppningsvis kommer jag tillbringa ett antal timmar där och träna!

Rensade även bland mina kläder igår så nu får jag plats med alla kläder i garderoben :p Lillsyrran fick mina gammla kläder jag inte kunde eller ville ha längre. Hon blev så glad så för hon älskar mina kläder. Hittade en tröja intryckt och undangömd långt in i garderoben, var nästan inne i Narnia när jag hittade den, som var storlek 120...som jag kunde ha!?! Haha aningen fascinerande må jag säga :p

I fredags var jag och Vickela i Hälleforsnäs fritidsgård för att se Mindfuck spela (vår kompis band). I början när vi kom det var det stört tråkigt...Fanns inget att göra. Sen hitta jag massa folk jag kände och en del som jag inte träffat på ett tag eller till och med flera år! Sen var det äntligen deras tur att spela. De är bra! Bara lite otydliga i sången...Igår var jag med Kasper och Pontus, som vanligt. Och idag har jag pluggat och fortsatt tränat på mina bakåtvolter. Jag tror det går lite framåt med träningen i alla fall :) Imorgon ska jag till Katrineholm och hämta mina teori böcker så jag kan plugga och sen klara provet om två veckor! Ska ta moppekort.

Nu ska jag ut och hoppa mer studsmatta och senare funderar jag på att måla naglarna antingen såhär:

Eller såhär:

Vill ha de röda och svarta :p Hoppas ni inte fått huvudvärk av att läsa allting för blev kanske lite mycket...? Så nu säger jag hejdå och ha en trevlig fortsatt kväll =) 

Vårbild