Visst jag har alltid älskat zombies men nu är det verkligen otroligt mycket zombies i mitt liv! Jag ritar de, jag googlar på de, jag tittar på youtube klipp där folk visar hur man kan sminka sej som zombies. Ååh vill bara ha mer och mer zombies! Ska även måla mina naglar sen lite zombie aktigt. Blir de bra kanske jag kna lägga ut en bild på de senare ;) All denna zombie galenskap kom på grund av Stockholm zombie walk som jag redan taggar till :D Det är inte fören den 25 augusti men tills dess måste jag köpa in grejer så jag kan göra massa sår. Jag måste köpa litervis med blod och självklart träna på att göra sår så de blir riktigt coola till Stockholms resan. Ska dit med Vickela(min bloggkompis från min andra blogg: www.togetherforever.bloggo.nu) Amanda och Anton =) Kanske någon mer hänger på?

Idag har jag haft studiedag men trots det extremt fina vädret på 14 grader så har jag suttit inne hela dan vid datan och googlat runt på mina zombies :p Eller jag har ju vart duktig att baka bröd också. Så jag får någon frukost! Fast gick faktiskt ut nu när det blev mörkt för att hoppa studsmatta. Själv...Men det är för att jag har bestämt mej för att lära mej göra bakåtvolt :D Börjar med att slänga mej lite halvt bakåt och ta emot med händerna men träning ger fördighet och inom en snar framtid hoppas jag kunna skriva här på bloggen att jag lärt mej göra bakåtvolter.

På fredag spelar min kompis Josef med hans band Mindfuck på gårn i Hälleforsnäs så blir antagligen att åka dit för att lyssna på honom. Hoppas jag får med mej någon för vill inte åka dit själv :O

I mitt zombie googlade hittade jag denna underbara blogg: http://epicfaiil.myshowroom.se Älskar hennes stil och hennes blogg var riktigt mysig och rolig att läsa så kika gärna in där men glöm inte bort mej för det ;)

Nu har jag färlagt bilden jag la upp för några dagar sen så här har ni resultatet:

Och en zombie jag ritade för ett tag sen. Kan ju inte bara skriva om zombies, måste visa de också ;) Som ni ser har jag lekt lite med designen då jag lista ut hur man gjorde det :D Så nu ser det i alla fall lite roligare ut här.