Nu har min när vän Josef börjat blogga igen och det är alltid lika kul att läsa hans inlägg :-D Klicka HÄR för att komma till hans blogg! Varnar dock för ett grövre språk så att ni är beredda på det.. :-P

Anledningen till att jag inte uppdaterade igår är för att klockan 10 igår på morgonen vaknade pojkvännen av en extrem nackspärr och han kunde i princip inte ens röra huvudet. Så i cirka 6 timmar tog han värktabletter, smorde på nån salva, hade värmekudde och värmedyna mot och vi masserade. Så i nästan 6 timmar hade han otroligt ont stackarn :-( Men mot kvällen blev det bättre så vi kollade på film och sen kom grannarna över en stund. Idag är han bättre som tur va :-D Så nu vet ni varför jag inte skrev något igår. 

Jag är hemma hos honom nu så kanske inte skriver igen fören på söndag då jag kommer hem. Men ha en trevlig helg allesammans  :-D