Min pokémon Bulbasaur var den som fick följa med mej förut på en longboard tur :-D


                 

                                                 Like a boss!


                 

                               Redo att slänga oss ner för backen


                 

                                        Han hittade en ny vän

                        Titta bara så lyckliga de är tillsammans


                 

                                             Han lär sej så fort!

Sen fick jag lite tråkigt en stund så jag genomsökte min kamera och upptäckte att man kunde lägga till olika effekter på bilderna! Eller det fanns bara två att välja mellan men ändå...Jag har haft kameran i 3 år nu tror jag och jag hittar det först nu?


                  

                               Världens coolaste effekt typ...Eller?

Nu har jag planerat att spela Beatles Rockband. Blir att hoppa mellan att sjunga och spela trummor. Förut var jag jätte bra på gitarr och jag klarade nästan en hel låt på expert! Jag förlorade när det var typ 3 sekunder kvar av låten...Men jag har inte spelat gitarr på aslänge så jag håller mej till micken och trummorna nu! Och så spelar jag aukustiskt gitarr istället :-P