Nu kommer bilderna som lovat! Jag ska försöka välja ut de bästa åt er :-D


Husvagnen vi bodde i. Vi sov över på Öland typ nere vid brofästet innan vi åkte vidare till campingen. Min syster och far som sitter utanför

Utsikten från "Långe Erik". En fyr jag gick upp i

Min vän Kasper, stekig som vanligt...

Stranden. Det var verkligen fullt när det fint väder!

The Moniker och Mojje

Våra grannar hade en papegoja som hette Wille och den verkade gilla min pappa


Kamerateamet som förföljde oss...

När de fick veta att vi skulle åka hem på söndan så frågade de om vi inte kunde stanna några dagar till men vi ville hem så hem begav vi oss. Cirka 6 timmar bilfärd...Sen blev det en stor kebabtallrik när vi kom hem! Men sen dagen efter så ringde de och fråga om vi inte kunde komma ner till Öland mer i sommar...Haha de ville visst filma oss ännu mer. Så roliga är vi väl ändå inte? Men vi kan inte låna husvagnen längre plus att med tanke på att vi precis varit där så kan vi inte rent ekonomiskt. Men de kanske skulle betala boende för oss bara för att få dit oss igen...Snacka om att resten av folket på Böda måste vara jätte tråkiga! Haha fast de tyckte visst att vi var coola, ett skönt gäng att filma typ...? Så jaa får väl se om man hamnar där igen :-P 

Längtar galet till nästa vecka! Malmamarknaden! Åh vad jag ska köpa en massa skräckfilmer! Och så fyller jag även år. Samma dag som det är malmamarknad. Och sen fyller min mor år dagen efter mej. Åh kommer bli en massa fika! Hehe jag älskar fika. Jag önskar mej en ny dator för min har lagt...I princip ingenting funkar på den längre...Så just nu har jag min skoldator och det känns inte riktigt rätt...Den är lite begränsad så att säga. Så en ny dator hoppas jag på!

Hoppas jag valde bra bilder åt er. Inte för att ni vet vilka jag hade att välja på. Jag har fler bilder på min mobil men den här datan (skoldatan) vägrar ta emot min mobil så kan inte lägga över bilderna...Ska försöka på min andra dator och hoppas på att den orkar en sista påfrestning! Annars får ni också hoppas att jag får en ny dator om ni någonsin vill se de bilderna.

Men ha det gött! Nu ska jag äta :-D


Väldigt suddig bild...Jag vet...Det är från 2008 när jag fyllde och fick den dator som idag inte fungerar längre :-)  :-(